2009. május 7., csütörtök

ÁPRILIS 17 ELSŐ HÍREK

Az első hírek reggel érkeztek a rádióban. Az összes hírben, netes oldalakon is elhallgatták, hogy ki a „magyar” gyilkos, Rózsa egy félzsidó volt (semmi köze a magyar származáshoz, mert apja zsidó lehetett, anyjáról azt írja hogy spanyol anyanyelvű, de attól még zsidó is lehetett) és sok zsidó lapnak dolgozott. Jellemző, hogy a zsidó lapok mind hallgatnak és hazánkat megint egy zsidó miatt keverték rossz hírbe. Most beteljesedett a maga választotta sorsa. Fogadni mernék, hogy itthon "nemzeti hőst" fognak faragni belőle...(Utóbb bebizonyosodott, hogy Rózsa-Flores anyja is zsidó volt.) A boliviai videó kettős állampolgárnak írja Rózsát, de a hazai hírekben meg boliviainak állítják be? Melyik lehet az igaz? (A hazai hírekben először boliviainak mondták be Rózsa-Florest.)
SZÜLEI JÓ NAGY KOMMUNISTÁK VOLTAK
És most a hírekben RFE-t „jobboldalinak” meg „hazafinak” állítják be a zsidó oldalak. Már az is egy hamis amikor apját magyarnak írják, miközben zsidó származású volt. A külügy egy napja hallgat a személyekről, biztos tudtak ezen ügy előzményeiről. Úgy tünik, hogy Rózsa és társai valakik bíztatására tették amit tettek. A lényeg: a nemzetközi zsidókat eszi a fene Bolivia, Venezuela miatt, mert a cionista és amerikai rablók ellen vannak évek óta.
ELSŐ DICSŐÍTÉS
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy elhunyt barátunk, szerkesztőtársunk, Rózsa-Flores Eduardo. Meghalt a hazájáért. Búcsúzok tőled barátom. Az ember legfontosabbját adtad azért, amiben hittél. Népedért. A bűnőzők most a nemzetközi jogot felrúgva mutogatják meghalt testedet. Remélem megbocstást kapsz a Szentháromságos egy Istennél a végső elszámoláskor. Isten áldjon az utolsó utadon. Yoda (jobbiknet zsidó oldal)
MÁSODIK DICSŐÍTÉS
Barátom-barátunk, Rózsa-Flores Eduardo magyar idő szerint ma hajnalban hunyt el, a Bolívia sík vidékén elterülő, spanyol leszármazottak által lakott Santa Cruz városában (és tartományban), szülőhelyén. Szülőhelyéért, hazájáért harcolt, egyszersmind az Evo Morales vezette (és Raul Castro kubai elnök, valamint Hugo Chavez venezuelai elnök által támogatott) rasszista-neokommunista rezsim ellen. Mint tudható, Morales elnök a síkvidéki tartományok teljes elnyomását, a bolíviai középosztály háttérbe szorítását tűte ki céljául rasszista (az indiánokat pozitívan diszkrimináló) kormányprogramjában, amelyet az úgyszintén őslakos középosztálybeli spanyol leszármazottak rovására végre is kezdett hajtani. Eduardo hősi halált halt, a szülőföldjéért. Minden egyéb más híresztelés és "jól értesült információ" ferdítés, a tények meghamisítása. Horváth Ádám (hunhirhu)
HARMADIK ZSIDÓ DICSŐÍTÉS
"Az egyik legbátrabb és legtehetségesebb ember volt, akit ismertem" - mondta Pesty László filmrendező, aki 20 éven át volt közeli barátja Floresnek. "Mozgalmas és tenni akaró ember volt, aki nem félt az életét kockáztatni. Igazi gerilla volt, egy jobboldali Che Guevara". (origo)
HAZUDIK A KÜLÜGY
A rádióban sokszor kérdezték a külügyet a két magyarról, de a hülyét játszották minden egyes nyilatkozatban, pedig - szerintem - az első perctől kezdve tudták kikről van szó....
ITT MÁR HORVÁT-MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGÚ
A bolíviai rendőrök csütörtökön lelőtték a délszláv háború egyik ikonikus figuráját. A magyar apától származó Chilében és Svédországban is megforduló, horvát és magyar állampolgárságú Rózsa-Flores Eduardo 1991-től a horvátok oldalán harcolt. Itt megvédett egy magyarlakta falut, utána áttért az iszlámra, verseket és háborús mementókat írt, és kiállt az iszlám országok védelmében.
JOBBOLDALI MAGYARNAK PRÓBÁLJÁK LEFESTENI A NEMZETKÖZI ZSIDÓT
Közel került a szélsőjobbhoz is, írásait publikálta a Lelkiismeret '88 szervezet és a Jobbik.net is. Élesen kikelt az iszlám világ elleni amerikai és nyugati fenyegetésekkel szemben, bírálta az Irán elleni szankciókat és a gázai háborút 2008-2009 fordulóján. (...)
BOLÍVIA NEMZETÁLLAM, NEM HAJOL MEG A CIONISTÁK ELŐTT
Evo Morales és Hugo Chavez olyan vezetők, akik nem tűrik az idegen bűnözőket saját Hazájukban. A zsidók viszont rosszul vannak minden olyan Nemzettől, akiket nem lehet megzsarolni. Ezért merényletben szokták eltenni láb alól a megvesztegethetetlen vezetőket. A zsidók által megbízott bérgyilkosokkal végeztetnék ki az ilyen hazafiakat. Ilyen bérgyilkos volt a zsidó Rózsa-F.E. is. Az ilyen gyilkosságra kiképzett és aktívan gyakorolt gyilkosoktól el kell határolódnia a Magyar Nemzetségnek, mert semmi közünk hozzájuk és TILTAKOZNI KELL, hogy ilyen gyilkos csőcselék a szájára vegye a Magyar kifejezést is, pláne azt, hogy magyarként titulálnak egy gyilkos zsidót. A Kapu c. folyóirat azé a Hering Józsefé, aki 10 évig volt izraeli katona. (1 hozzászólás)