2009. május 26., kedd

MÁJUS 26 – ZSIDÓ KACSÁT RÖPTETTEK FÖL


NEVETSÉGES VÁDASKODÁSOK

A venezuelai elnök, Hugo Chávez hozzájárult Irán és Bolívia közeledéséhez. Stresszt okozott egy izraeli külügyminisztérium által kiadott anyag, amely információkat gyűjtött izraeli és külföldi katonai és diplomáciai forrásokból. Venezuela segítséget igért Teheránnak kivédeni az esetleges gazdasági szankciókat, amelyet az ENSZ szeretne meghozni. Az izraeli anyagban az van, hogy Venezuela adott uránt Iránnak a nukleáris programjához. Az izraeli szöveg azt állítja továbbá, hogy Teherán Hezbollah sejteket (libanoni síita mozgalom) küldött Észak-Venezuelába és a venezuelai Margarita-szigetekre. Úgy tűnik, hogy Bolívia is szállított uránt az iráni nukleáris programhoz, hangsúlyozta a jelentés. Venezuela és Irán kapcsolata különlegesen szoros. A különféle jelentések azt igazolják, hogy Venezuela szeretné Iránt segíteni, hogy az esetleges gazdasági szankciókat kivédje. S ennek értelmében lehetővé tették vízum nélkül egymás országaiba való utazást -jelzi az izraeli külügyminisztérium. Enek a jelentésnek a közzététele egybeesik azzal, hogy a jövő hétre tervezi az izraeli külügyminiszter helyettes, Danny Ayalon, hogy Dél-Amerikába látogat, hogy előkészítse az izraeli külügyminiszter későbbi látogatását. (Los Tiempos,maj.26) Képen: Chavez-Morales, Teheránban bejelentik a Venezuela-i jó kapcsolatot és alul Avigdor Lieberman, izraeli külügyér

EGY BŰNÖZŐ A KÜLÜGYMINISZTER?

Az izraeli rendőrség pénzmosás, megvesztegetés, bizalommal való visszaélés és csalás gyanújával kihallgatta csütörtökön Avigdor Lieberman külügyminisztert - közölte a rendőrség egyik szóvivője.(HVG, 2009.apr.2.)

HÍRMAGYARÁZAT

Ez az egész zsidó vádaskodás egy kitalált kacsa, mert Izraelt régóta eszi a fene Irán és Venezuela határozottsága miatt. Ráadásul mindkét ország gazdag és katonailag is igen erős. Ezért jajgatnak a Siratófalnál. Arra pedig előre mérget vehetünk, hogy az izraeli külügyminiszter délamerikai útja teljes kudarccal fog végződni, legfeljebb elmehet utána Obamához panaszkodni. Az pedig, hogy Boliviát is belekeverték az uránügybe kész kabaré, de tudjuk az okát.