2009. május 28., csütörtök

MÁJUS 28 - RÖHEJES ZSIDÓ ERŐLKÖDÉS




BOLIVIAI HÍRÜGYNÖKSÉG ISMERTETÉSE

"Nincs sajtószabadság Bolíviában" címén tárgyalták ezt a helyzetet, amelyen a SIP nevű Amerikai társaság képviselői is jelen voltak, akik alá 1300 magántulajdonban lévő újság tartozik. Evo Morales kijelentette, hogy ő toleráns a kritikával szemben, de nem tűri el a nyílt rágalmazást, a hamisítást a média részéről. Juan Ramón Qantina (kormányzati miniszter) bemutatta azon újságokat, amelyek nem az igazságot közlik, hanem a ferdítéseket. A bizonyítékok megszemlélése után kénytelen volt a SIP társaság kimondani, hogy Boliviában van sajtószabadság.
(ABI,maj.27) Kép: a sajtótájékoztatón készültek


Amihez hozzá kell tenni, hogy a haug zsidó médiákat nemcsak el kell ítélni, hanem büntetés terhe mellett, be is kellett volna tiltani ezeket, hamár a SIP nevezetű amerikai társaság vette a bátorságot, hogy Bolivia belügyébe csak úgy, a kinti partvonalról beleugasson. Erre persze nem volt bátorsága. (1 hozzászólás)

NÉZZÜK A TÉNYEKET

Hogy miként működik a nemzetközi cionista szennysajtó (mert alig van olyan lap tőlük, amely nem ebbe a körbe tartozna), azt mi magyarok nagyon jól tudjuk és ismerjük. Boliviában a zsidó sajtóbanditák ugyanazzal a gengszter stílussal és módszerekkel működnek, mint amit nálunk is látunk. Honnan ered ez a szennyes stílus? Hát honnan, ahonnan minden szemét szétsugárzik a világba, az USA-ból. Ott kezdte ezt a szennyírást (amit ők bulvársajtónak neveznek) egy bizonyos Purlitzer nevű zsidó, aki valamikor Magyarországról húzta el oda magát, az Igéret Földjére. És ez a mocskos, rágalmazó, ócska szenzációhajhászó stílus aztán a háború előtti években szinte mintává vált egész Amerikában. Hozzánk ez a mocsok csak a 80-as évek végén jött be. Ez a fenti amerikai szervezet egy semmi, sehol sem jegyzik őket. Csakhát a boliviai zsidó lapok egy kis háttértámogatást szerettek volna, de nagyot kaptak a pofájukra, amikor a bizonyítékokat eléjük tárták. Azért az igazságnak annyival tartozunk, hogy a hazai szennylapok ocsmány módszerei és stílusai messze meghaladják azt, amit Amerikában vagy Boliviában művelnek, mert ami nálunk van az minden képzeletet felülmúl. Reméljük a rágalmazó lapok elnyerik a méltó büntetésüket. Nálunk pedig? Le kell leplezni minden magyargyalázó lapot, amelyekből van bőven.