2009. május 28., csütörtök

MÁJUS 28 – HAZUDIK A ZSIDÓMARXISTA BARIKÁD


Rózsa Flores Eduardo a nyomozás eddigi adatai szerint egy hónappal a magát marxista-leninistának valló Evo Morales elnök beiktatását követően, 2006 februárjában már Bolíviába érkezett, s attól kezdve rendszeres vendég volt egykori szülőhazájában-állítják bolíviai lapok. Ám ez a "bizonyíték" pillanatok alatt cáfolható, egyre nagyobb bajban a kommunista Morales kormánya. A bolíviai képviselőház többpárti vizsgáló bizottságának elnöke, César Navarro elmondta a La Prensa napilapnak, hogy a légitársaságoktól bekért adatok alapján a bolíviai-magyar-horvát állampolgárságú Rózsa Flores 2006. februárjától legalább hetven alkalommal utazott repülőgéppel Bolívián belül, illetve a dél-amerikai országból külföldre, miközben Rózsa-Flores végig Magyarországon tartózkodott. Számos alkalommal utazott Bolívián belül a “műveleti központjának” tekintett Santa Cruzból La Pazba, illetve Cochabambába. Külföldi utazási célpontjai között volt az argentin főváros, Buenos Aires, s egy ízben Salta is, amiből a nyomozás arra következet, hogy ekkor léphetett kapcsolatba az argentin ex-katonákkal, akiknek a feltételezések szerint ugyancsak volt (és van?) kapcsolata a bolíviai szeparatista erőkkel. Az utazások tényét a marxista-leninista bolíviai kormány nyilván újabb bizonyítéknak szánja, ám Rózsa-Flores munkatársa és barátja, Horváth Ádám szerint a Morales-kormány ezzel a nevetséges "bizonyítékkal" rosszul járhat. -Eduardo nem utazott Bolíviába 2006-ban és 2007-ben, ezt nem nehéz bebizonyítanom, mert több száz a sajtóban akkor megjelent fénykép- és videofelvétel van a kérdéses időpontokról, a tanúkról nem is beszélve. Edu végig Magyarországon volt, Szudánba és Indonéziába ment csak, oda is segélyeket vitt, még nem sokkal korábban elhunyt édesanyja temetésére sem tudott kiutazni Santa Cruz-ba, mert nem volt pénze repülőjegyre. A Morales-kormány eddig is kétségbeesetten gyártotta a bizonyítékokat, sikertelenül. Most valószínűleg el akarják hitetni a közvéleménnyel, hogy összekeverték valakivel Eduardo-t és véletlenül gyilkolták meg őket. (barikád.hu,maj.28)

FÖRTELMESEN HAZUDIK A CIONISTA OLDAL

Elhallgatják az olvasók elől, hogy Eduka utazgatásait nem a boliv kormány találta ki, hanem a légitársaság hivatalos jelentése bizonyítja ezt. Eduka zsidó barátját sehol sem veszik bizonyítéknak. Morales a szennyes zsidó oldalt, a Barikádot beperelhetné rágalmazásért, mert semmi közük sem a kommunistákhoz, sem Marxhoz vagy Leninhez. Ezekhez a nevekhez csak a zsidóknak van közük, ezt mindenki tudja. Vajon Eduka mikor utazott Jeruzsálembe? Mikor utazott Irakba és egy sor más országba, amivel dicsekedett. Nem volt pénzre repülő jegyre? Érdekes, amikor terrorcselekmények elkövetésére utazott, akkor volt pénze repülőjegyre? Úgy tünik Horváth Ádám - már nem először - próbálja a világforradalmár barátját mentegetni eléggé indulatos szövegekkel, de mindhiába. Azt viszont pontosan tudjuk, hogy Horváth Ádámnak van pénze repülőjegyre. Tehát nem lesz neki gond az, hogy elutazzon a terroristák tárgyalására és ott adja elő eszelős védőbeszédét Eduka túlvilági megdicsőülése érdekében...Kép: Horváth Ádám, Eduka jó barátja

Wow, sok időd lehet bro. Mellesleg miért nyalod evo seggét? Mármint olyannak aki ÁLLAMOSÍTJA pl a bányákat? Mind1, hajrá, éngem szórakoztat, így tovább. Ed. (1 hozzászólás)
Ha valaki nem tud kulturált módon hozzászólni, megfelelő érvekkel, akkor csak ilyen öklendezésre telik neki. Kérjük hogy ezt a stílust legközelebb zsidó oldalakon élje ki. A szerk.)