2009. május 28., csütörtök

MÁJUS 28 - TÓÁSÓ NŐVÉRE ÜZLETEL

Tóásó Elődöt biztonságosabb börtönbe akarják szállítani, de ezt ügyvédei ellenzik. A több mint egy hónapja letartóztatott, terrorizmussal vádolt fiatalembert a legszigorúban őrzött börtönbe vinnék, már amennyiben elfogadja a La Paz-i börtön igazgatójának kérelmét a bíróság. Tóásó ügyvédei azért nem értenek egyet a tervezett lépéssel, mert így megszakadna közvetlen kapcsolatuk az életét féltő magyar fiatalemberrel. Dénes Edit, Tóásó Előd nővére elmondta, az ügyvédekkel egyelőre nem sikerült arról beszélni, hogy péntekig nem jött össze a 15 ezer dolláros ügyvédi díj fele. Mindenesetre kedden a fővárosban jótékonysági előadást tart, ahol egy órán válaszol az érdeklődők kérdéseire testvérével kapcsolatban, de diavetítés is lesz a rendezvényen. Azt is megkérdeztük Edittől, hogy még az április 16-i kommandós rajtaütés előtt nem kérték-e Elődöt arra, hogy jöjjön haza Magyarországra. – Egyszer beszéltünk erről, de azt mondta, nincs útlevele. Hozzátette, hogy vízumproblémák miatt vették azt el tőle, ezért nem tud hazajönni – mondta el Edit. (kemma.hu,apr.18)

Ha ez ember elolvassa ezt az épületes szöveget egy csomó kérdés merül fel benne. Emlékezhetünk, hogy Tóásó először azon jajgatott, hogy nem érzi jól magát a San Pedró börtönben, mert fél, hogy megölik „valakik”, akiket nem tudott megnevezni. Erre a jótékony boliv hatóságok készségesen egy másik, jobb börtönbe akarták szállítani, de ezt meg az ügyvédje lefújta. Azzal a gyanús indokkal, hogy akkor megszakadna a kapcsolat vele. Ugyan miért szakadna meg? Egészen más ok lehet ennek a hátterében. Sajnáljuk hogy nem tudunk részt venni egy ilyen jótékonysági előadáson, bizonyára Tóásó fegyveres képei azon nem szerepelnek. Ez az útlevél ügy is elég zavaros. Azt mondta elvették tőle....Hát ki más vette volna el mint Eduka, a harcostársa, hogy ne tudjanak megszökni, ha már egyszer banditizmusra adták a fejüket. Mi az hogy vízumproblémák? De ki vette el tőle? Erre sem kérdezett rá a kommunista oldal szerkesztője. Kép: Tóásó

Szerintem ez a jótékonysági buli egy terrorista esetében, minimum életfogytiglani börtönnel súlytandó, mivel a Magyar erkölcsi hatóságokat teljesen lejáratja és úgy tünteti fel, hogy Magyarországon egy ilyen szarházi nemzetközi zsidó terrorista rokona kiállhat qurválkodni nyíltan, hogy pénzt zsebeljen be a terrorista öcsikének. Azon viszont mosolygok, hogy a Boliviai ügyészek nyilván előörsöt küldtek már rég, és itt lehetnek nyomozgatni, figyelgetni, hogy a terroristák rokonsága mit csinál, és a "magyar" illegitim politika mit csinál az ilyen provokativ tóásóedit szervezkedésére. De nyilván figyeli a Máltai zsidó lovagrendet is, akik nagyon készségesen segítettek a terroristáknak. Szerintem a boliviai hatóságok által jóelőre ideküldött csapatokban már rég összeállt a kép, hogy mi a frász zajlik itt Magyarországon? Mert biztos vagyok benne, hogy TUDJÁK azt, hogy az illegitim csőcselék a fő megbízójuk ezen terrorista csőcseléknek. Kiváncsian várom a boliviai hivatalos jelentést a napokban, mert hogy nem úgy jönnek, hogy egy libajnaival tárgyaljanak, vagy egy pápagyilkossal, az biztos. Szerintem már össze lehet írva többszáz oldalas jelentésük, anélkül, hogy az itthoni júdások tudnának erről. (1 hozzászólás)


Magyar erkölcsi hatóságok? Ti az USÁ-ban éltek ugye? Ed (2 hozzászólás)

(A kritizált mondatot helyesen úgy kell értelmezni, hogy a magyarok, Magyarország erkölcsi jó hírét külföldön és idehaza is lejáratják a nemzetközi terroristák, akik tettüket Boliviában követték el. Ugyanis a magyar emberre és a magyarságra a terrorizmus - mint sajátos bűncselekményi forma - soha nem volt jellemző, nincs is ilyenre példa a történelmünkben, viszont a zsidókra ez jellemző. A szerk.)