2009. május 22., péntek

MÁJUS 22 – KOMMUNISTA LAP MENTEGETI TÓÁSÓT

Visszautasítja a vádakat Tóásó nővére és ügyvédje


Szár/Bolívia. A La Prensa című bolíviai lap szerint Tóásó Előd a szélsőjobboldali Székely Légió tagja volt, de ezt Előd ügyvédje visszautasította, nővére, Dénes Edit pedig az El Deber napilapnak adott nyilatkozatában cáfolta. Hozzátette, a Székely Légió nem félkatonai szervezet, pusztán erdélyi fiataloknak szervezett klub, a tagok hegyi túraversenyekre járnak. Az Öregről, akit a bolíviai hatóságok a Rózsa Floresék elleni koronatanúként emlegetnek, már április 16-án faggatták Tóásó Elődöt, aki elmondta, egyszer látott egy idősebb, fehér szakállas férfit, de nem ismeri sem őt, sem az Öreget. (24 ÓRA, máj.22.)

TISZTÁZZUK A TÉNYEKET

Először is, a 24 ÓRA egy vérkommunista napilap (a Dolgozók Lapja, egykori kommunista szócső jogutódja és szellemi örököse, Tatabányáról.) A lap ügyes szerkesztői a boliviai ellenzéki lapot idézik, de azt már nem írják hogy annak a lapnak miket nyilatkozott Tóásó nővére. Ott ugyanis kiderül, hogy a hölgy nagyon is pontos információkkal rendelkezett a Székely Légióról és ezeknek a hazai és erdélyi gyakorlatai nemcsak sportolási túrákból álltak, hanem fegyveres lőgyakorlatokból is. A sport és úgynevezett túlélő gyakorlatok csak álcázásul szolgáltak ennek a fegyveres nemzetközi bandának, akiknek egyes tagjai most terroristák lettek. A vérkommunista lap azt a lényeges tényt is elhallgatja a kíváncsi magyar olvasók előtt, hogy Tóásó zsidó ügyvédje egy szabadkőműves szervezettségű lovagrendnek a tagja. És ez a titkosan működő lovagrend, most odáig verekedte fel magát, hogy már a magyar külügyminisztériumnak is partnere lett ebben a piszkos terroristavédő ügyben. Aki esetleg olvasta a fenti nyilakozatot Tóásó nővérétől, abból kiderül, hogy Tósásó tagja volt a Székely Légiónak és erről kép is készült, amit a Dunaújváros-i Polgárőrök honlapján is közzé tettek. Mellesleg a légió tagjai, katonai egyenruhában, éles lőfegyverekkel gyakorlatoztak, melyről számos kép is megjelent hazai lapokban és az internetes oldalakon. Azt is hamisan állítja a fenti vérkommunista lap, hogy csak erdélyi tagjai voltak a Székely Légiónak. Ez nem igaz, mert ennek egyik fővezére, a szökésben lévő Révész Tibor több interenetes oldalon toborzott tagokat és éppen Dunaújvárosban is tartottak gyakorlatokat. Ami pedig az Öreg becenevű boliviai, rovott múltú embert illeti, aki közvetlen kapcsolatban volt Rózsával és a többi bandatagjával, nmcsak Tóásót látta és ismerte, hanem Rózsa-Floresnek a többi társát is. Az Öreg pedig nem szakállas, ahogy a lap tévesen írja. Kép: Tóásó nővére és gyakorlatozó légiósok






Kép: Tóásó
A szakállas férfit bizonyára ismeri Tóásó, akivel együtt látható és azt is meg tudja mondani, hogy hol készült a kép? Mely képet a hazai tévékben is leadtak.