2009. május 25., hétfő

MÁJUS 25 – RÁDIÓMŰSOR A VAGYONELKOBZÁSRÓL


BESZÉLGETÉS A VAGYONELKOBZÁSI RENDELETRŐL

Résztvevők voltak: Wilfredo Chavez (államtitkár), Jimena Costa (politikai elemző), Bernardo Wayar (alkotmány jogász) A szöveg lényegét emeltük ki. (EJU,maj.23)

Találtunk egy sor nemzetközi megállapodást, nyilatkozatot, amely összefüggésben van a nemzetközi terrorizmus elleni harcról. Lényegében ezek a WTC elleni támadások után, 2001-ben születtek. Több szerződésben és megállapodásban olyan kapcsolatot találtunk amely a bolíviai államra is érvényes. Ezek a probléma megelőzéséről rendelkeznek. Az alkotmány megakadályozza, tiltja azt, hogy bárki jogosult legyen hazaárulás bűncselekményére, míg más szakaszok azok ellen rendelkeznek, akik megsértik az ország területi egységét. Ez a szabályozási keret vonatkozik olyan intézkedések meghozatalára, hogy ilyen esetekben lefoglalására és elkobzására kerüljenek az ilyen tettesek ingatlanai. Ebben semmi új nincs, csak alkalmazni kell a törvényi lehetőségeket. A Büntető Törvénykönyv több évvel ezelőtt felismerte azt a lehetőséget, hogy akik ilyen bűncselekményekkel veszteségeket okoznak az államnak, akkor ezeket az eszközöket igénybe lehet venni és a végrehajtotás, elkobzás ügye ebből fakad. Találtunk néhány rendelkezést, jogszabályt ebben az ügyben, és egy olyan rendelkezést, amely lehetővé teszi, hogy egy nemzetközi egyezmény alapján nem kell külön törvényt hozni, hanem a legfelsőbb kormányrendelet is harmóniában van ezzel a nemzetközi megállapodással. Megerősítik ezeket a jogokat. A törvény alapján az állam maga is részt vesz abban, hogy ezeket a bűncselekményeket megelőzézzék. Ezért a tettesek vagyonelkobzásának az a célja, hogy olyan alap képződjön, amelyek megakadályozza azt, hogy olyan bűncselekményeket kövessenek el mint: hazaárulás, terrorizmus, fegyveres felkelés, az állam biztonságának fenyegetése.
A MAGYARORSZÁGI HAZAÁRULÓKRÓL

Akkor nézzük, hogy hogy állunk Magyarországon a HAZAÁRULÁSSAL..Magyarországon az eltörölhetetlen és megmásíthatatlan Szent Korona Törvény alapján, mely a mai napig érvényes és hatályos, mit mond a Hazaárulók bűntetéséről. Mindazok, akik a hatalomba erőszakolták magukat 1867-től, az ún. "kiegyezés" címén, amikor ezen a címen minden betelepülő idegen csűrhének megadták a CSAK EREDENDŐ MAGYAR NEMZETSÉGNEK JÁRÓ JOGOSÍTVÁNYOKAT, a Hazaárulás legaljasabb bűncselekményét valósították meg. Azóta minden hatalom, akik nem a Magyar Szent Korona Törvény alapján intézkedtek, hanem áltörvények tömegét gyártották, idegen csőcselék tákolmányát erőltették az érvényes és hatályos Magyar Törvény helyébe, mindazok Hazaárulást követtek el, aminek ítélete golyó általi halál, vagy az idegen csőcselék részére akasztás.1867-től tehát minden intézkedés SEMMIS, minden ezen időszak alatt szerzett ingó- és ingatlan vagyon ELKOBZANDÓ, nemcsak azoktól, akiknek a nevére került, majd továbbadták, hanem az egész családjára kiterjendő vagyon elkobzással súlytandó. Ez nem lehetőség, hanem KÖTELEZŐ VÉGREHAJTÁSNAK KELL LENNI!1989-től SEMMISNEK KELL TEKINTENI minden nemzetközi egyezményt, szerződést, privatizálást, amivel a Magyar Népfelséget megcsonkították, vagyonát elórozták, kijátszották és idegen kézbe juttattak, mivel a Törvényi hierarchia élén a Magyar Szent Korona Törvény áll, minden más tákolmány, alkotmány, idegen csőcselék által aláírt bárminemű szerződés hitelfelvétel, eladósítási akció ÉRVÉNYTELEN és SEMMIS, azt a Magyar Nemzetségtől senki sem kérheti számon! A Magyar Nemzetségre csak a Magyar Szent Korona Törvény vonatkozott, vonatkozik és vonatkozni fog! Azt nem lehet semmiféle demokratikusnak álcázott csalással se megszavazni, se megszavaztatni. (1hozzászólás)