2009. május 24., vasárnap

MÁJUS 24 – VITÁNK VAN A ZSIDÓ SAJTÓBANDITÁKKAL


ÍGY HAMISÍT A ZSIDÓSAJTÓ

Tegnap reggel és a Déli Krónikában leadott a rádió egy eléggé agyonmanipulált nyilatkozatot a boliviai külügymisztertől. Ma sem tudjuk, hogy valójában mit is mondott a diplomata, de hogy nem egészen azt amit a műsorban leadtak, az egészen biztos. Mi volt a célja a rádiónak ezzel a nyilatkozattal? Az, hogy a hazai közvéleményt megnyugtassák arról, hogy Magyarországnak semmi köze nincs a nemzetközi terroristákhoz. Pedig van köze, hiszen egy féltucat magyar állampolgár érintett az ügyben. Egyedül a mi blogunk tette közzé a rádió hanganyagának majdnem az egészét. Ám egyetlen hazai lap sem hozta le a teljes szöveget. A zsidó Magyar Nemzet az alábbi rövid kivonatot hozta csak le, amiből arra következtethet az olvasó, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó és mindennel meg vagyunk elégedve.

Bolíviának nincs vitája Magyarországgal a Rózsa-Flores üggyel kapcsolatban – mondta a bolíviai külügyminiszter-helyettes Moszkvában, a Kossuth rádió tudósítójának nyilatkozva. Hugo Fernandez Araoz kifejtette: Bolívia garantálja, hogy tisztességes bírósági eljárásra kerül sor, és ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy megromlik a két ország viszonya. (radio.hu) MN, maj.23.

BARIKÁD.HU ZSIDÓINAK EZ SEM VOLT ELÉG

A bolíviai külügyminiszter-helyettes nem tudta megmondani, miért tartják fogva Tóásót
2009-05-24
Boliviának nincs vitája Magyarországgal a Rózsa-Flores üggyel kapcsolatban – mondta a marxista-leninista bolíviai kormány külügyminiszter-helyettese Moszkvában Nemes Gábornak, az MR1-Kossuth Rádió tudósítójának nyilatkozva. Hugo Fernandez Araoz kifejtette: Bolívia garantálja, hogy tisztességes bírósági eljárásra kerül sor, és ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy megromlik a két ország viszonya. Bolíviának bizonyítékai továbbra sincsenek, Tóásó elődöt mégis továbbra is fogvatartják, embertelen körülmények között. A külügyminiszter-helyettes elismerte, hogy korábban nem csak a sajtó, bolíviai hivatalos személyek is kritizálták Magyarországot, a magyar hatóságokat. Azonban, mint mondta: a hivatalos álláspontot a külügyminisztérium képviseli. Hugo Fernandez Araoz hozzátette: Bolívia megkapta a nyomozáshoz kért segítséget Magyarországtól. A nyomozás pillanatnyi állásáról a külügyminiszter-helyettes azt mondta: sok részletet még nem tudni, azt azonban bizonyosnak nevezte, hogy komoly veszély fenyegette az ország intézményeit, és Bolívia azt tette, amit tennie kellett – fogalmazott, bár konkrétumokat természetesen nem emlegetett a kommunista külügyminiszter és Tóásó előd fogvatartásának körülményeiről és gyanusításának esetleges bizonyítékairól sem adott tájékoztatást. (mn nyomán barikád.hu)

Tehát a Barikád a MN-ből szerzett tudomást a hírről és a rádió honlapján megjelent hamis szövegből alakította ki uszító véleményét. A boliviai külügyminisztert hamis színben tüntették föl, ami közönséges rágalmazás. A diplomata a terrorista bandát emlegetette, nem tért ki konkrét nevekre. Marxista-leninista a barikád.hu cikkírója, amikor ilyen valótlan és durva hazugságot ír a boliviai kormányról. Az is hamis állítás, hogy Boliviának nincsenek bizonyítékai. Boliviának csak bizonyítékai vannak, amiről a Barikád.hu zsidói kénytelenek lesznek tudomást venni, amikor a tárgyalásra sor kerül. Tóásó Előd nevét kisbetűvel írták, ilyen tévedés előfordul. De olvashatták volna Tóásó április 16-i vallomását, amiben elismerte a bűnösségét. Hazugság az is, hogy embertelen körülmények között tartják fogva, mert átvitték egy jobb börtönbe és maga Tóásó ügyvédje mondta, hogy semmi panasza nincs védencének. Az elvakult gyűlölettől firkáló zsidó még a végén kommunistának bélyegzi meg a diplomatát.

Az itthoni zsidó sajtót "megnyugtatjuk", hogy ezt a barikad.hu hírt a boliviai honlap hozta le, tehát tudnak róla, hogy Magyarországon ugyanaz a rágalmazás van, mint náluk. Az itthoni módszereket figyelik és tesztelik a zsidó sajtót. Ezen gyűjteményből már rengeteg van nekik és ismerik az origo.hu, az index.hu, a boon.hu, a petofi.hu, a Kossuth rádió hamisításait, rágalmazásait. Azokat a hazug honlapokat teszik közzé, ahol ordít a ferdítés. Természetesen mindezen aljasságokat az MTI-től veszik át és ezt is tudják. Könnyebb utolérni a hazug embert, mint a sánta kutyát.(1 hozzászólás)