2009. július 24., péntek

JÚLIUS 24 – DRASKOVICS RÁGALMAI

A magyarok a terrorizmust leginkább csak az újságokból és a tévésorozatokból ismerik, a rendőrök pedig sokszor az életüket és a testi épségüket kockáztatják azért, hogy ez így is maradjon - mondta Draskovics Tibor péntek délután a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) épületében. Az ünnepségen a Magyarok Nyilainak nevezett szervezet felszámolásában résztvevő rendőröket tüntette ki Petőfi Attilával, az NNI vezetőjével közösen. A rendészeti miniszter szerint a Magyarok Nyilainak nevezett terrorszervezet felszámolásának több tanulsága is van. Az egyik, hogy több figyelem, pénz és energia kell ahhoz, hogy az ország felkészült legyen. Így a kormány a napokban úgy döntött, hogy az NNI valamennyi, ésszerű igényét a következő hónapokban finanszírozni fogják. A másik tanulságnak azt nevezte, hogy felütötte fejét Magyarországon is a politikai terrorizmus, a tisztességes embereknek pedig meg kell húzniuk a választóvonalat. Létezik ugyanis a demokratikus politikai csatározás, illetve létezik a politikai véleménynyilvánításnak álcázott erőszak. Vannak magukat demokratikusnak nevező politikusok, parlamentbe törekvő pártok képviselői, akik tárgyalóasztalhoz ülnek és terveket egyeztetnek azokkal, akik már túlléptek a választóvonalon - mondta. (FH)júl.24) Kép: Rózsa Kepesnek meséli házában a boliviai terveit, 2008 nyarán

MEGJEGYZÉSÜNK:

Draskovics miniszter úr a következőkre nem adott még választ:

Mi lett az eredménye Rózsa-Eduardó tavaszi rendőrségi házkutatásának? Ahol fölhalmozott fegyvereket és robbanóanyagokat tartott a Lírai Költő.
Miért nem vizsgálódnak Kepes András tévésnél? Akinek már 2008 őszén tudomása volt arról, hogy Rózsa-Eduardo Flores egy külföldi ország belügyeibe akar beavatkozni és ott fegyveres akciókat akar végrehajtani.
Miért nem vizsgálódnak az MTV vezetőinél, akik egy bűncselekménysorozatot reklámoztak és a leadott adáshoz semmit sem fűztek hozzá.
Miért nem vizsgálódnak arról, hogy Rózsa-Eduardo és társai miért álnevekkel és hamis okmányokkal utazhattak külföldre?
Miért nem vizsgálódnak arról, hogy a Székely Légió tagjai miért tarthattak lőgyakorlatokat, éles lőfegyverekkel Magyarországon?
Miért nem vizsgálódnak arról, hogy a közel egytucat magyar állampolgárságú terrorista, akik Rózsa -bandájában kaptak fegyveres kiképzést, elszámolásra kerüljenek.
Miért nem tárják a nyilvánosság elé a Magyarok Nyilai nevű szervezet jogállását és a szervezet létezésének bizonyítékat? A hazai sajtóban még semmilyen bizonyítékot erről nem közöltek.
Miért nem vizsgálódnak arról, hogy Rózsa-Eduardo hogy tudott Magyarországon évekig nemzetközi terroristákat toborozni és kiképezni?
Végezetül visszautasítjuk a miniszter úrnak azt a hamis vádaskodását és hangulatkeltését, miszerint Magyarországon magyarok csinálnának a terrorista cselekményeket, ezzel csak a magyar nevet akarja besározni és lejáratni.