2009. július 13., hétfő

JÚLIUS 13 – SZÉLHÁMOSSÁGOT KÖZÖL A MEGYEI LAP


Úgy lászik a kemma.hu kommunista oldal mellett a 24ÓRA őskommunista Komárom-Esztergom megyei lap is szívén viseli - hagyományaihoz híven - az elvtársak sorsát.


Százezer kérelem mehet Morales bolíviai elnöknek


Bolívia. Százezer kérelmet szeretne eljuttani a bolívia elnökhöz, Evo Moraleshez Dénes Edit, Tóásó Előd nővére. Ahogy arról már többször beszámoltunk, Elődre és társaira április 16-án csaptak le a kommandósok Santa Cruzban, a Las Americas hotelben. A hivatalos magyarázat szerint azért, mert Evo Morales meggyilkolására készültek. A tűzpárbajban Rózsa Flores Eduardo, Martin Dwyer és Magyarosi Árpád életét vesztette; a rajtaütést csak Előd és Mario Tadic élte túl. „Az elnöknek, joga és lehetősége van arra, hogy Elődöt hazaengedje” – olvasható a kérelmek szükségességével kapcsolatban a toasoelod.com oldalon. Tóásó Előd ügyvédje, Rigoberto Paredes az Unióhoz fordul, mert a bolíviai hatóságok hibát hibára halmoznak. A bolíviai bírói kamara elnöke, Edwin Rojas összeállított egy hat pontból álló listát, amelyben felsorolja a hatóságok által elkövetett hibákat. Nem elég, hogy nem volt engedélyük a kommandósoknak lőfegyvert használni, de a szállodába se mehettek volna be. Mivel Előd azonnal megadta magát, semmi okuk nem volt arra, hogy összeverjék. Sz. A. (24ÓRA,júl.13)

KOMMUNISTA HAZUGSÁGOK

Kötelességünk olvasóink figyelmét felhívni a kommunista hazugságokra. A lap úgy állítja be Tóásó ügyét, mintha ő nem lett volna a tagja a másfél tucat nemzetközi terrorista bandának. A lap a boliviai hivatalos magyarázatra hivatkozik, de arról mélyen hallgatnak, hogy ott a bizonyítékokat is közzétették azonnal, hónapokon keresztül, fényképekkel is. A kommunista lap ódzkodik attól, hogy ezek közül a terrorista bizonyítékok közül akár egyetlen képet is közzétegyen. Éppen úgy működik a lap, mint a néhai PRAVDA. Még szép, hogy azért a lap elismeri, hogy tűzpárbajra került sor a luxus-szállodában, csak azt nem teszik hozzá, hogy ezt a tűzpárbajt a terroristák kezdték, mert nem adták meg magukat a felszólításra. Mivel Tóásó megadta magát, ennek köszönheti életét. Ezt a lap azért ez elismeri, csak arról hallgatnak, hogy Tóásó tanár úr hogy került a terroristák közé? Óóóóóóóóóóóóóóóóó! Micsoda galádság! A boliviai hatóságok csak hibázni tudnak....Ahelyett, hogy kézcsókkal és vörös szőnyeggel köszöntötték volna a terroristákat, inkább lecsaptak rájuk. Attól tartunk, hogy az EU-nak leadott panaszok süket fülekre találtak, mivel nemzetközi terroristákról volt szó. Ugyan kiktől kellett volna engedélyt kérniük a kötelességüket teljesítő kommandósoknak? Talán Rózsa Eduardótól, a banda vezetőjétől? Vagy a szállodai portástól? A hivatkozott bírói kamara elnöke ellenzéki lehet. A lap ezen túl, teljesen hülyének nézi a magyar olvasókat, mert arra már nem kérdezett rá, hogy ugyan kik írták alá azt az állítólagos százezer kérelmet? Miért nem közölnek erről képet? Magyar állampolgárok írák alá? Ennek semmi értelme, hiszen Magyarország és Bolivia közt nincs diplomácia kapcsolat, tehát ez az erőlködés - enyhény szólva – nevetséges. Az pedig, hogy ennyi boliviai is aláírta volna, ez ki van zárva, mert akkor már erről jöttek volna hírek az ottani sajtóból. Hogy mekkora szélhámosságról van szó, az abból is látszik, hogy a 24ÓRA semmilyen megjegyzést nem fűzött ehhez az épületes meséhez, tahát azonosulnak ennek a tartalmával. Kép: Tóásó az elfogása után