2009. július 20., hétfő

JÚLIUS 20 - SPANYOL ÚJSÁGÍRÓ A TERRORISTÁKRÓL VI. RÉSZ


DÖBBENTES TÉNYEK KERÜLTEK NAPVILÁGRA
RÓZSA-EDUKA HORVÁTORSZÁGI NEMZETKÖZI BRIGÁDJÁT BŰNÖZŐI PÉNZEKBŐL FIZETTÉK ÉS TÖBB ÚJSÁGÍRÓT RÓZSA-EDUKA MEGÖLT, AKIK ERRE RÁJÖTTEK.
RÓZSA-EDUKA AZÉRT MENEKÜLT MAGYAROSZÁGRA, MERT BÜDÖS VOLT MÁR NEKI A HELYZET HORVÁTORSZÁGBAN. KITUDÓDTAK A GYILKOSSÁGAI.
EZÉRT VOLT AZ, HOGY RÓZSA-EDUKA MAGYARORSZÁGON ÖNKÉNTES SZABADSÁGHARCOSNAK HAZUDTA MAGÁT, MIKÖZBEN VÉRESKEZŰ GYILKOS VOLT.

Nem tudni pontos adatot arról mikor érkezhetett Magyarországra először, de olyan 1993 körül, ugyanis össze-vissza utazgatott és a saját elmondásai sem megbízhatóak, de azonnal a hazai zsidó lapokban szerepelt, szinte az összes lapban, a Kurir kezdte el először pedzegetni a zavaros előéletét.
Alonso folytatja a beszámolóját

Az első, akit Rózsa-Flores saját kezével ölt meg a horvátországi háborúban Cristiam Batemberg újságíró volt, egy svájci újságíró, aki megpróbálta kivizsgálni, hogy milyen pénzforrásokat kap Rózsa-Flores. Mert megtudta ez a svájci újságíró, hogy Rózsa-Flores csapatába érkeztek olyan zsoldosok, akik Franciaországból, Angliából és Németországból jöttek. Ezek mind szélsőjobboldali szervezetekből érkeztek oda és a beérkezett pénz számukra fegyverkereskedelemből és heroinból származott. A megölt újságírót kínzással ölték meg, előtte a hidegindítóval fojtogatták. Megpróbálták terepszínűnek feltüntetni a halálát mint egy háborús eseményt. Háborúban soha nem szoktak megfojtani katonákat. Vagy lenyakaznak valakit vagy fegyverrel ölik meg. De ez fulladásos halál volt. És ebben a háborúban a szerbek sem használtak kést. A második újságíró akit Rózsa-Flores megölt egy angol fotográfus volt, aki golyót kapott a nyakába. Róla nem találtam több adatot, a nemzetközi szabályzatot ővele is megsértették ebben a háborúban. Magyarosi egy magyar kisebbséghez tartozott. Többek között ő énekelt olyan dalokat is, hogy szappant kéne főzni a románokból. Nem szabad elfelejteni, hogy a történelemben volt egy ember, akit Hitlernek neveztek, és megpróbált szappant főzni a zsidókból. (A spanyol újságíró ebben súlyosan téved, mert ennek a zsidó legendának semmi valóságos alapja nem volt. A szerk.) Ez volt Magyarosi, egy fiatal fiú volt, aki énekelni 19 éves korától kezdett és 27 éves volt amikor képzett zsoldos lett, amikor megtette az első háborús szövegeket. Magyarosi azt mondta, hogy ő egy kibontakozó zsoldos, aki szeretett lövöldözni, és nem volt jó neki ahogy Magyarországon vannak a dolgok. Neki volt egy mesterlövészpuskája. Ez a fiatal férfi szerette, hogy ő fehér fajú volt. Számukra ez volt a magyar faj, valójában a vér számít, a fehér faj. Az egyik specialitása az volt, ahogy leírta, hogyan kell az ellenséget csendben megölni. A spanyol újságíró egy új témát dobott be, a média nyomást. Alfredo Rada belügyminiszter mondta, hogy ezekről a zsoldosokról azt állították ellenzéki lapok, hogy ezeknek a fiataloknak a csoportjai nem éles fegyverekkel gyakorlatoztak, hanem amolyan sportot űztek, az ismert a "paintball"-t (festékpatronos fegyverek). Mivel ezek a mozgalmak ilyen módon nem tudtak háborút indítani festékpatronos fegyverekkel. Magyarosi a biztonsági kérdéseken dolgozott és kapcsolata volt ezekkel a világban divatos, háborús játékokkal. Aztán az egyik vizionálása az volt ennek az embernek, hogy kiképzőtáborok kellenek, amelyek megegyeznek azzal ami a háborús területekre jellemző. Ezért dolgozott ezen a téren, és amikor információkat kapott Bolíviából, akkor elment az andoki országba – mondta Alonso.