2009. június 22., hétfő

JÚNIUS 22 - MORALES ELNÖK ELUTASÍTJA A HALÁL KULTÚRÁJÁT



MORALES HARCOT HIRDETETT A


CIONISTA-GLOBALISTA RABLÓSZERVEZETEK ELLEN


Evo Morales elnök megerősítette pozícióját a jobb oldalon az őshonos népeknél, mivel a Föld Anyát (Mother Earth) hozta fel példaként a bennszülött népeknek, akik az eredeti kultúrájukat és életmódjukat akarják megőrizni. Legutóbb részt vett Cochabamba városban egy gyűlésen, ahol jelezte, hogy az eredeti őshonos népek összhangban élnek a Föld Anyával (Mother Earth) és ezt a politikát támogatják a különböző nemzetközi fórumokon is, mint az ENSZ-ben is. És az a kötelezettségük, hogy megmentsék az emberiséget és az anyaföldet. Morales panaszolta, hogy a különböző országok falvaiban, mint például Bolíviaban, Ecuadorban, Kolumbiaban és Peruban a kormányok nem a nép érdekeit nézték az Andok térségeiben, hanem ezzel szakítottak a vezetők és úgy döntöttek, hogy a halál kultúráját támogatják. Ilyen például a Szabadkereskedelmi Egyezmény (NAFTA). Megjegyezte, hogy a Bolívia kormány nem vesz részt a halál kultúrájában, ezért nem ért egyet a NAFTA céljaival. Mert ez meglehetősen ellentétes az emberi méltósággal és az Andok népeinek érdekeivel. (hazafiasradio,jún.22) Kép: az elnök a rendezvényen


HÍRMAGYARÁZAT

Morales már régen rájött arra, amire Magyarországon még nagyon kevesen, hogy a nemzetközi kereskedelmi egyezmények, csak a globalista multik, cionisták és nemzetközi rablók érdekeit szolgálják. Jelenleg úgy néz ki, hogy a világ országainak két ország mutat példát ez ellen a nemzetközi erőszak ellen, s ez Bolivia és Venezuela. Mivel még nagyon kezdeti ismertetése van ennek az ügynek, ezért csak néhány érintett délamerikai ország követi ezt a példát, a maga módján. Magyarország számára az EU béklyókat azonnal el kéne vágni, mivel nem igaz az, hogy az EU nélkül nem boldogulnánk. Éppen ellenkezőleg, azért tereltek bennünket az EU akolba, hogy gyarmati sorba süllyesszenek bennünket. S lám Bolivia mennyivel előttünk jár. Igaz, hogy valódi államférfi áll az ország élén. Meggyőződésünk, ha nem törik meg ez a folyamat, valamilyen ok miatt, akkor a délamerikai példa 10 éven belül kihat más oszágokra és térségekre is.

MI A NAFTA?

Észak-amerikai Szabadkereskedelmi egyezmény (North American Free Trade Agreement (NAFTA) az Amerikai Egyesült Államok, Kanada és Mexikó között 1992 augusztusában aláírt, és 1994. január 1-jén életbe lépett szabadkereskedelmi egyezménye. Célja elsősorban a tagországok közötti kereskedelmi és beruházási akadályok lebontása. Célkitűzései: piac létrehozása a tagországok áruinak és szolgáltatásainak, új munkalehetőségek teremtése és a vállalataik versenyképességének erősítése a világpiacon (lexikon)

Ezt a nemzetközi tolvajnyelvet most lefordítjuk magyarra. Akadályok lebontása alatt ők azt értik, hogy a nemzetközi multi cégek szabadon garázdálkodhatnak és kirabolhatják a természeti kincseket, amelyekért csak alamizsnákat adnak. Céjuk pedig az, hogy az ő legszemetebb áruikat kötelezően vegyék át ezek a kiszolgáltatott országok. Egyébként ez a globalista-cionista politikának is a lényege, hogyha nem tudják a gazdasági erőszakot megvalósítani, akkor ezekben az országokban belső lázadásokat szítanak. Lásd most Irán.