2009. június 27., szombat

JÚNIUS 27 - NEM JÖTT BE A ZSIDÓ PROVOKÁCIÓ TÓÁSÓÉRT




Botrányba fulladt a demonstráció

Tóásó Elődékért

Tóásó Elődért, a Bolíviában fogvatartott erdélyi magyar fiatalemberért demonstrált figyelemfelkeltő módon egy budapesti indián kulturális fesztivál rendezvényén néhány magyar fiatal, akciójukat nem kísérte szimpátia, kisebb botrány kerekedett transzparenseik közszemlére tételét követően. Alább az egyik résztvevő fiatal szerkesztőségünkbe eljuttatott rövid beszámolója és néhány fotó az estről. "Mivel úgy gondoltuk, hogy a valószínűleg koncepciósan bebörtönzött és fogvatartott Tóásó Elődért kiállni minden magyarnak kötelessége, pár barátommal spontán demonstrációt, afféle "flashmob"-ot szerveztünk a szerdai budapesti indián kulturális fesztiválra. Mivel a sajtó azóta is mélyen hallgat az esten történtekről (noha tudtunkkal temérdek újságíró, konzul, attasé és politikus is jelen volt az eseményen) és egyre inkább úgy érezzük, Tóásó Előd és a kivégzett magyarok ügye sem fontos a "mainstream" média számára, itt az ideje, hogy értesüljön a botrányos este történéseiről, akit érdekel. A Vörösmarty téren kezdődött a budapesti indiánok (a sajtóközlemény szerint elsősorban bolíviaiak, peruiak és ecuadoriak) kulturális értékeiket bemutató fesztiválja, az este pedig a városligeti Széchenyi-kertben folytatódott. Három textíliával próbáltuk felhívni a dél-amerikaiak figyelmét Tóásó Előd és Mario Tadic ügyére és a meggyilkolt magyarok (Rózsa-Flores Eduardo, Magyarosi Árpád)és az ír srác (Michael Dwyer) körüli bizonytalanságok tisztázására. "Freedom for Tóásó Előd", "Justice for Eduardo, Árpád and Michael" és "Justice for Mario" feliratú textíliáinkkal érkeztünk a Széchenyi-kertbe. A Tóásó Elődnek szabadságot követelő drapériát sikerült csak hosszabb ideig fenntartani az est 100-150 résztvevője előtt, a másik két transzparenst tartó barátainkat inzultálni kezdték, majd erőszakkal kitessékelték a helyről, ahogy rövid dulakodást követően a harmadik kiírást tartókat is. Békés szándékkal érkeztünk, cserébe az egyik srácot hátulról ütötték le az eszüket vesztett indiánok, egy másikat a földön rugdostak a sokszoros túlerőben levő közönség tagjai, amíg ki nem sikerült szorítani mindenkit a helyről, üvegzápor kíséretében. Aztán az est szervezőivel kerekedett vita és befutott két mikrobusznyi rendőr is (másfél perc alatt!), majd békében váltunk el az est magyar szervezőitől és házigazdáitól (a rendkívül erőszakos és falkában, túlerőben támadó, poharakkal és üvegekkel dobáló indiánoktól kevésbé). Szóba elegyedtünk azzal a perui sráccal is, akit 2006. október 23-án fújtak le és vertek össze a rendőrök, holott ő csak a boltba ment le körúti lakásából. Annak ellenére, hogy a rendőrök kiérkezése előtt az egyik helyi illetékes még egy magasrangú ellenzéki politikus nevével fenyegetőzött akciónkra reagálva (ezt főleg nem tudtuk mire vélni), sikeresnek tartjuk a mini-"flashmob"-ot és nem értjük miért hallgat róla a sajtó, ahogy egyre inkább a hallgatást és a közönyt érezzük Tóásóék ügyének a kezelésében is." (barikad, jún.27)

MEGJEGYZÉS:
Megnyugtatjuk a provokáló pesti zsidósöpredéket, hogy fognak még hallani Tóásó tanár úrról, amikor a bíróság elé állítják. Ez a pesti banda összetéveszti Budapestet Teheránnal. Azt hiszik itt is meg lehet csinálni azt a randalírozást, amit ott a zsidók által felbérelt söpredék művel. A Barikád-nak úgy látszik semmi megjegyzése nincs az ügyhöz, de azzal, hogy lehozták a provokátorok szövegét, azt bizonyítja, hogy ők is a bűnözők oldalán állnak. Képek: a botrányról

ZSIDÓK ZAVARTÁK MEG AZ INDIÁN ÜNNEPET

A Magyarországon terrorral uralkodó illegitim politikai bűnözők naponta bizonyítják, hogy a nemzetközi zsidó terroristákat védelmezik. Ezeket bújtogatják, nem indítanak ellenük körözést, nem tartóztatják le őket. Ezek után nem csodálkozhatunk azon, hogy Evo Morales boliviai elnök azt jelentette ki, hogy: "Nem értem, hogyan lehet olyan embereket védelmezni, akik egy másik ország elnökének életére törnek. Ez rendkívül súlyos ügy, azt kell hinnem, hogy ők küldték ide őket azért, hogy támadást intézzenek a demokrácia ellen." Köztudott, hogy a Téli Napforduló az indiánok legnagyobb ünnepe, amit az itt tartózkodó indián közösségek nálunk is megünnepeltek. Erre a pesti rendezvényükre szívesen várták a jóakaratú magyarokat. Azonban mekkora pofátlanság az, hogy akik az indián elnököt meggyilkolni akarták, azoknak a nemzetközi terroristáknak a családtagjai odamentek az ünnepségre provokációt elkövetni. Azért mentek oda hisztériázni, zakkatolni, hogy a szent ünnepüket megzavarják. És még ők vannak felháborodva, hogy nem értik a kitessékelésük okát. Ez ellen az idegen csőcselék (nemzetközi zsidó terroristák) ellen nem lépett fel a rendőrség. Hogy lehet az, hogy egy előre bejelentett nemzeti ünnepet megzavarhatja egy köztudottan terrorista söpredék? Kik engedték meg azt, hogy egyáltalán oda mehessenek a mocskos transzparenseikkel?Hogy merik ezek a terroristák magukat magyarnak nevezni? Hiszen Magyarországon ezekről a rosszarcú pofákról mindenki tudja, hogy egy aljas provokatőr jehuda társaság. Ezek a magyar nemzetséget és országunkat akarják lejáratni hazugságaikkal, undorító csúszó-mászó kigyó magatartásukkal. A zsidókra jellemző erőszakkal betolakodnak egy külföldi rendezvényre és még a médiát is hiányolják, hogy erről közvetítsen? A jelenleg érvényben lévő magyar törvények szerint akik Magyarországot lejáratják, rossz hírét keltik, azok 3-tól 8 évig terjedő börtönbüntetéssel súlythatók. Miért nem működött most az igazságszolgáltatás? Amennyiben utólag nem tesznek hatósági intézkedéseket ez ellen a provokáló banda ellen, akkor ez azt jelenti, hogy a jelenlegi hatalom ezt a terrorista provokációt hallgatólagosan támogatta. (1hozzászólás)

A Barikad.hu oldal szorosan kötődik ehhez a provokációkkal foglalkozó zsidó bandához. Hiszen minden megjegyzés nélkül siettek közzétenni a provokátorok közleményét. Reméljük, hogy a hazai indián szervezetek nem nyelik le szó nélkül ezt az aljas merényletet és följelentést tesznek a provokátorok ellen.