2009. június 25., csütörtök

JÚNIUS 25 - TÓÁSÓ NŐVÉRE MEGINT HAZUDOZIK

DÉNES EDIT (TÓÁSÓ NŐVÉRE) VALÓTLANSÁGOT ÁLLÍTOTT

Dénes Edit, aki azt is elárulta, hogy a minap Budapesten, a Váci utcában volt egy indián összejövetel, a Nap ünnepe, amelyen bolíviaiak is részt vettek, és néhány tüntető is megjelent, hogy transzparensekkel üzenjen Bolíviába. A táblákon többek között olyan feliratok álltak, mint az „Engedjétek szabadon Elődöt!” és „Mondjátok el otthon, hogy nem terrorista!”. (kemma,jún.24)

Tegnapi bejegyzésünkben idéztük, a kemma.hu oldalon megjelent fenti szöveget. Most pedig egy szemtanú rövid beszámlója a rendezvényen látottakról.

EGY SZEMTANÚ BESZÁMOLÓJA

Dénes Edit fenti szövegrészlete nem igaz. Mint ahogy az sem igaz, hogy Tóásó magyar lenne. Úgy hamisít Dénes Edit mint a vízfolyás. Ha ott lett volna Dénes Edit ezen az indián rendezvényen, akkor mindenki fölismerte volna őt, hiszen annyit szerepelt már a tévékben és lapokban. De ha már ilyen valótlanságokat állított, akkor miért nem kampányolt nyíltan az indián rendezvényen? Miért téveszti meg az olvasókat? Közel három órán át néztem, végigkiséttem a rendezvényt. Mindent láttam, nemcsak fotóztam. Ilyen transzparens senkinél sem volt, mint amit Dénes Edit hazudott. Az ilyen, oda nem illő feliratok kihelyezése provokáció lett volna, de erre nem került sor. Várjuk Dénes Edit fényképeit a Kemma.hu-n vagy más oldalon, amellyel bizonyítja tudja azt amit állított. A műsor végén két szakadt utcai zenész vagy 10 m-re leült és elkezdtek jejejézni, hangosan gitározni és direkt zavarni akarták az indiánok műsorát. Ennyi volt. De nem sokáig tartott, mert valaki odament hozzájuk és kérte a helyfoglalási engedélyüket, amit nem tudtak felmutatni. Ugyanis az Inti Raymi rendezvényre hónapokkal korábban közterületi engedélyt kértek és kaptak és ezt 500 m-en belül senkinek nincs joga megzavarni zajos óbégatásukkal. Erre összepakoltak és szedték a cókmójukat, majd elkotródtak. Ez lett volna az egyetlen zavarás, amelyet néhányan megörökítettek, hiszen nagyon sokan fényképeztek ezen a látványos bemutatón. De semmiféle terrorista tiltakozás, se felirat nem volt. Ez biztos. A képen látható két szakadt zenészen kívül semmi zavaró tényező nem volt. Ezek után fölmerül az emberben a kérdés. Ha Dénes Edit hazai lapban, ilyen ügynél is nyíltan hazudozik, akkor el lehet képzelni, hogy testvérével kapcsolatban is hasonlóan teszi ezt. Kép: a két utcai zenész