2009. június 7., vasárnap

JÚNIUS 7 – HAZAI OLDALAK HAMISÍTÁSAI



Korábban már idéztük a Népszabadság hamisítását, amikor a boliviai lapok híreit saját szájízük szerint tolmácsolják a magyar olvasóknak. Azért, hogy a terrorista ügyet lejárassák és nevetségessé tegyék. Továbbá a boliviai hatóságok tényfeltársát hibásnak állítják be. Ezekkel a nevetséges módszereikkel ugyanazt művelik, mint egyes boliviai ellenzéki lapok, azzal a különbséggel, hogy ilyen olcsmány csalásokra, mint amit nálunk elkövetnek a sajtóban, ilyenre még a boliviai ellenzéki lapok sem vetemednek. Egy újabb jellemző eset. Az a Barikád oldal, amelyik korábban Rózsa- Edukát, a nemzetközi zsidóterroristát „szabadsághősként” dicsőítette, most átvette a Népszabadság hazugságait és ők ezt még tovább torzították. Ahelyett, hogy az eredeti boliviai forrásoknak néznének utána. Alább egy újabb Barikád.hu hazugság, amelyet egy szintén zsidó oldalról vettek át.

Tüntetés robbant ki Tóásóék miatt Bolíviában !

Santa Cruz igazságot követel Tóásó Elődnek, az április közepe óta előzetes letartóztatásban tartott magyar fiatalembernek. 19 szervezet demonstrál azért, hogy a bolíviai hatóságok ne kiáltsanak ki terroristának mindenkit, aki más véleményen van, mint Evo Morales elnök. Dénes Edit, Tóásó Előd nővére a kemma.hu-nak elmondta, a Szeptember 24-e téren, Santa Cruz belvárosában hétfőn kezdett tüntetni tizenkilenc szervezet. Többek között azt követelik, hogy nemzetközi vizsgálóbizottság derítse ki, miért halt meg Rózsa Flores Eduardo, Martin Dwyer és Magyarosi Árpád, amikor kommandósok törtek rájuk április közepén. Ahogy arról már többször beszámoltunk, a hivatalos álláspont szerint a három férfi, valamint Mario Tadic és Tóásó Előd Evo Morales bolíviai elnök meggyilkolására készült. Előd és Mario túlélte a rajtaütést, La Paz-ba szállították és terrorizmussal gyanúsítják őket. A bolíviai tüntetésen többek között olyan transzparensek kerültek elő, amelyek szerint Evo Morales egy diktátor. A tüntetők, amelyek között a parlament illetékes vizsgálóbizottságának tagjai is ott voltak, többek között azt követelik, hogy vigyék át Santa Cruzba Tóásó Elődék ügyét, valamint azt, hogy a bolíviai hatóságok tartsák tiszteletben az emberi alapjogokat, s ne kiáltsanak ki mindenkit terroristának vagy szeparatistának, ha véleménye eltér a hivatalos állásponttól. Az ügyben eljáró bírót és ügyészt Morales szolgáinak tartják Santa Cruzban.
– Jó érzés, hogy Elődért is tüntetnek. Ha Santa Cruzba kerülne az ügye, esélye lenne a tisztességes tárgyalásra, mert ott nem akarnak bűnbakot csinálni belőle. Örülök, hogy törődnek vele – mondta el Dénes Edit, akitől azt is megtudtuk, hogy Előd ügyvédei türelmesek, nem adják fel a fiatalember védelmét csak azért, mert egyelőre nem sikerült összegyűjteni a 15 ezer dolláros ügyvédi díj felét.
kemma.hu - barikád.hu

NEVETSÉGES HAZUGSÁGOK

Tóásó nővére jó partnerre talált a Komárom-Esztergom megyei zsidó oldalnál (kemma). Most már egyesült erővel terjesztik a hazuságaikat. Nem írják, hogy a 19 tüntető szervezet mind ellenzéki zsidóbérenc és Amerika-bérenc szervezet és ezek tagsága nagyjából olyan mint nálunk az álszervezeteké. Ezeknek semmi tömegtámogatottságuk nincs, ez a cirkusz csak zsidó habverés és tobzódás, amit csak az ottani zsidó lapok fújnak föl. Arról hallgat a Barikád.hu, hogy a nemzetközi nagy hírügynökségek és lapok az ilyen mű-tüntetésekről semmi hírt nem adnak. Azt is elhallgatják a hírben, hogy a tüntetők között a vizsgálóbizottság ellenzéki tagjai vannak. S mért tüntetnek ők? Azért, mert ők maguk győződtek meg a terroristák elleni sok terhelő bizonyítékról és most ezt akarják nevetségessé tenni. Nevetséges az a követelésük, hogy egy állami elleni szervezkedés, terrorista összeesküvés ügyét vidéken tárgyalják. Ezt a fővárosban majd elintézik, amiről a nagy nemzetközi hírügynökségek is beszámolnak majd. Ebben a hamis hírben azt is elhallgatják, hogy ezek a híres tüntetők éppen az öt tartomány elszakadását hirdették meg és ehhez kellett nekik, Rózsa-Eduka terrorbandája. Ez a piszkos csaló banda még mindig pénzt gyűjt a megtévesztett magyaroktól, a Tóásó ügyvédjének. Ha van bűncselekmény, akkor ez az. Hiszen az ügyvédeket a zsidószabadkőműves máltai lovagrend pénzeli első perctől kezdve.
Kép: az ellenzéki szervezetek Amerika-bérenc reklámszövege:"Santa Cruznak szüksége van rád"