2009. június 9., kedd

JÚNIUS 9 – VITA A TERRORISTÁKRÓL




Az alábbiak az EJU boliviai oldal fórumából valók, ahol a többségében zsidó beírók szeretnék félrevezetni az olvasókat. Azért érdemes végigolvasni az egészet, mert Révész Tiborról és légiójáról tudhatunk meg fontos részleteket.
Kép: Tóásó kék ingben, mögötte az ír terrorista




Elődnek csak a becsülete maradt meg. Az életét senki nem garantálja, az 5 év alatt. És azt sem, hogy ez így lesz. Ő nem bűnös és nem vállal el semmit. És ez nem székely konokság. (Edit, Tóásó nővére)


*****************************
Kedves Mariann, ez így mind szép és jó csak az a baj, hogy még annál a szűk rétegnél is akit foglalkoztat a sorsuk a szolidaritás legfeljebb egy pátosszal teli nyilatkozatra elég. Közben ha megnézed Előd honlapját akkor láthatod, hogy nem nagyon gyűl pénz Előd ügyvédi költségeire. És tudod hányan áldoztak Fiúka kopjafájára? Eddig, 2 nap alatt senki. Ne értsd félre nem neked szól és nem rád értettem. Csak úgy általában. (gobemedia)


******************************
De akkor ha ez így van, akkor tegyen valamit Európa közösen, a diplomáciának meg kellenek legyenek az eszközei, hogy kiszabadítsák Elődöt! Nem létezik, hogy ártatlanul kellene akármennyi időt is letöltenie ezekben az embertelen börtönökben, a gyilkosok, rablók, diktátorok pedig szabadlábon vannak! Ha az én testvérem volna Előd, én is megmozgatnám érte még a hegyet is (ahogy segítségemre számíthat Edit így ismeretlenül is!), és nem engedném, hogy ártatlanul üljön hónapokat, éveket egy idegen ország börtönében. Alkut azért akarnak kötni vele, mert cigánykodnak már ezért az kis vallomásért is, csak legyen már végre valami a kezükben! Tudják, hogy nagyon átlátszó volt ez a show, és valamit muszáj lenne letenni az asztalra,hogy végre a világ elfordítsa már tekintetét e mocskos, aljas ügyről. Kedves Edit! Bármiben tudunk segíteni, állunk rendelkezésedre. Én mindenhol hiredetem a petíció tényét, s kérem az ismerőseimet, hogy írják alá. Szívből kívánom Neked és családodnak, hogy hamarosan családotok körében lehessen végre ez a fiatal, ártatlan Ember! (Mariann)


******************************
Edit! Előd! Tudja mindenki, hogy ez az egész story kamu, semmi konkrét bizonyítékuk nincs erre a vádra. DE!!! Ez Bolívia! Inkább garantált 2,5 vagy 5 év, mint egy egész élet. 30 évet nem fog kibírni, mert gondoskodnának róla. Ne akarjátok az igazságot, mert nem azonosak a játékszabályok. Előd érdekében ne legyetek konok székelyek. Gondoljátok át…..(trambulin)


*********************************
NINCS alku !!!Előd ártatlan. Free Előd !!! (Edit, Tóásó nővére)


*********************************
GAZEMBEREK! Hát ennyire nincs igazolás a tettetekre, ugye? Most ijesztgetéssel, börtönbüntetéssel akarjátok megfélemlíteni ezt a két agyongyötört embert, akik valószínűleg azt sem tudják, mi miért történik. hogy kreálhassatok végre egy mondvacsinált indokot aljas tettetekre! Bolívia! Ez aljas gyilkosság volt, ismerje be végre morales, aki az Istentől a poklok poklát fogja kapni végítéletkor büntetésül tettéért!FREE ELŐD!!! (Mariann)


********************************
GobeMedia! Tudom, és megszakad a szívem érte. Volt az édesapáméknál is Edukával, és tőle tudom, hogy jó barátja volt Edunak. Ezért kérem, hogy ne bántsd Edut, mert biztos vagyok benne, hogy nem hívta volna magával, ha ennek még a lehetősége is fennállt volna. De szerintem még rémálmukban sem jött elő ez a veszély , hiszen nem semmi rossz gondolat nem volt bennük. Költők, álmodozók voltak, s ez lett a vesztük. Sosem fogom megbocsátani moralesnek ezt a kegyetlen gyilkosságot. Nem értem, miért kellett Őket meggyilkolni?!?! De megadom rá minduntalan a választ :mert ha nem ölette volna meg Őket, akkor bebizonyíthatták volna, hogy semmi közük nincs ehhez a vádhoz. Egyetlen igazolásuk, tényük nincs erre a képtelenségre. Rohadt, közönséges gyilkos morales, és ennyi. Csak három ártatlan áldozata van, s kettő még a börtönben! Követlejük, hogy engedjék haza Tóásó Elődöt!
Annak meg aki az én nevemben írta a romános hozzászólást be lesz verve a pofája. Ez nem ígéret hanem fogadalom. (gobemedia)


*********************************
GobeMedia! Ezt nem kellene egy idegen honlapon! Te egy jó érzésű Magyar Ember vagy, csak elragadott a méreg, a harag, az óriási indulat azért, hogy megölték a Barátodat, Ismerősödet, és elhiszed ezek koholmányát, hogy Edu vitte bele őket ebbe az ocsmány helyzetbe. Kár, hogy nem ismerted Eduardót, nem tudod, hogy mennyire tisztelte és szerette az erdélyi Magyarokat. A lakóhelyén is az egyik legjobb barátja egy Erdélyből átköltözött családfő volt. Együtt szerettük volna megszervezni a határontúliak egyesületét. Tavaly édesapámékkal volt Csíksomlyón, és teljesen hatása alatt volt a gyönyörű látványnak, ami Erdélyben várta őket. Ez az egész, ami velük történt, egészen biztosan moralesnek az autonóm követelés elleni agresszív válasza volt, aminek sajnos áldozata lett az ügyben teljesen ártatlan Fiúka és Előd is. Mindenhol terjesztem , hirdetem és kérem a petíció aláírását ismerőseim körében, az iwiwen, és minden adandó helyen ,hogy ezzel is hozzájáruljunk Előd mielőbbi hazahozatalához. Bár jólenne, ha a petíció szövegét magyarul is leírnák, mert többen és könnyebb lelkiismerettel írnák alá, mint az ismeretlen román szöveget. És végezetül GobeMedia, és mindegyikünknek : a köpködés ideje már rég lejárt, mi egy oldalon vagyunk mindannyian, mert egy ügyért küzdünk - ugyanúgy, mint Fiúka és Eduardo tette azt -mindenki a saját hazájáért, s a közösért is- szívvel, lélekkel szerették a szabadságot, Erdélyt, Magyarországot, Bolíviát. Szeretettel Mariann
Kedves Eszenyi sok honlapunk van. Az csak egy a sok közül. Az amelyik híreket közö. Van ezenkívül népművészeti, kulturális, román, angol nyelvű és egyéb portálunk, webboltjaink, stb.(gobemedia)


****************************************
Rózsa Flores Eduardo - Búcsuféle
http://barikad.hu/node/28359
Ez az írás nem egy terroristáé! Hanem egy olyan emberé, aki nagyon vágyott
rá, hogy szeressék és szeressen. Pedig lehet, hogy csak önmagával kellett
volna legelsősorban megbékélnie. Nyugodjék békében! Janos Kovacs,
www.nemzetihirhalo.hu

***********************
Gyalázat! A papírok készen állnak a pénz meg még mindig nincs egybe. Nem pótolja ki a magyar kormány meg a román se. Pofázik mindenki össze vissza. Mariann Cozmáért bezzeg összefogott mindenki, most meg acsarkodik magyar a magyarral, a román meg kussol. A cigányok is külömbek lassan tőlünk. Szegény Árpi! (Hnorbi)
Hős? Ez a srác úgy váltogatta a pártokat és a vallásokat, mint aki zoknit vált minden nap. Először volt szocialista majd kommunista, aztán jobboldali, miközben ő egy katolikus, majd áttér a judaizmusra, majd utoljára iszlám leszl. Ez a srác nem tudta, hogy mit akar az életben. Sajnálom, hogy meghalt, de a leghatározottabban nem tartom hõsnek. Evo az én hõsöm! (MAry, spanyol nyelvű)


***************************************
Mocskos szkeptika a hernyó hozzád képest gerinces lény. Te vagy nemzeti te féreg. Töltöd meg a portálokat úgy, hogy abból nem tűnik ki, hogy mire válaszoltál. Melyik talmudista tanított erre. (gobemedianak üzentek)


****************************************
Na ja, majd el is hiszem hogy a srác egy naív, megvezetett nyeletlen kétéves, most olvastam, hogy a Zrinyin utolsó éves tanuló volt. Ott pont hiszékeny gyerekeket tanítanak. Egyébként meg adakozzon a rossebb. Az én adómból utazgat a magyar konzul, a nagykovet meg a tolmács is. (meduza)


***************************************
Szkeptika én a Nemes Székely Nemzet tagja vagyok. Nincs szükségem kettős állampolgárságra. Bőven elég nekem a székelységem. Nekem, nekünk a SZEFHE-nek az a célunk, hogy rendtartó közösségeket hozzunk létre és pár nemzedéken belül a belakjuk, ismét a miénk legyen a Kárpát-medence. Ehhez békés építés kell és nem harc. Ezért, amint azt meg is írtuk sportember barátjának a barikád másik felén vagyunk. Semmi szükségünk börtönőrből lett, miden tapasztalatot nélkülöző”harcosokra” aki, nagy fiú létére légióst játszik másol életével. Én nem vádolom sem Elődöt sem Fiúkát. Sőt Részben áldozatok. Írjon Ön néhány keresetlen mondatot Árpád nővérének. Magyarázza meg a magasabb szempontokat amiért fel kell áldozza az életét egy idegen országban egy fura alak hívására. Kíváncsi vagyok mit válaszol. Üzenje csak meg Révésznek, hogy hagyjon fel a székelységre kiterjedő “nemzetmentő” tevékenységével ha jót akar. Megmondanánk mi de elkukkant. Ugyanez volt neki mondva ősszel is. Azóta annyi változott, hogy sajnos igazunk lett. Na meg az akkor érzett harag gyűlöletbe fordult. (gobemedia)


*****************************************
Tisztelt GobeMedia! Ön továbbra is indulatosan, részinformációk alapján írogat. Éppen ezért ismét megosztok Önnel némi információt, hogy legalább sejtése legyen a fiúk motívációjáról. Ezt a társaságot az 5 évvel ezelőtti népszavazási ügy kovácsolta igazi baráti társasággá. A kettős állampolgárság ügyében tartott népszavazási kudarc, szinte sokkolta őket! Azért, hogy akár Önnek is kiharcolják a kettős állampolgárságot, ők Magyarországon nagyon sokat dolgoztak: saját költségükön szórólapokat nyomtattak, terjesztettek…nem részletezem. Mindezt az Ön által megvetett Eduval karöltve, lelkesen és őszinte hittel! A népszavazás eredménye és a magyarországon tapasztalható erdélyiek elleni uszítás hatására ők teljesen kiábrándultak. Ők már nem érezték jól magukat Magyarországon, nem elégítette ki őket a nettó 60.000-70.000 Ft-os kereset, a szürke hétköznapok. Ők keresték az utat. Ők Erdélyben sem érezték otthon magukat, és Magyarországon sem. Ők igazi hontalanság érzésével küzdöttek! Nehéz ezt azoknak az embereknek megérteni, akik életüket egy adott országban, akár egyetlen városban élik le. Ők gyerekként hagyták el a szülőhazájukat, de az új haza elutasította december 6.-án a székelyeket. Fiúkát érzékenyebben érintette az ügy, mert ő még nem volt magyar állampolgár. Ők útkeresés, kalandvágyás és pénzkeresés miatt kerültek ki Boliviába. Aki ismeri őket tudja, hogy egyikük sem militáns személyiség. Ők legfeljebb Székelyföld érdekében álltak volna ki fegyveresen. Előd a boliviai tartózkodása idején is levelezett és skype-olt sok emberrel. A levelezéseiből kiderült, hogy valóban számítástechnikai és informatikai munkát végzett, de a lelki békéjét továbbra sem találta. A boliviai feszült helyzet érzékelte, ennek ellenére egy ismerősének azt írta, -idézek egy röpke részt- , hogy “kicsalnálak”. Ha a férfi történetesen nem nős ember lett volna és kiment volna, akkor az Ön logikájának mentén Előd is toborzással és beszervezéssel lenne vádolható?! Nem, kedves József! Továbbra is tartom azon álláspontomat, hogy Ön ennek a baráti társaságnak 4-5 tagjával párszor találkozhatott, de igazán sem őket, sem a lelküket, sem pedig a motivációjukat nem ismeri. Lehet, hogy Ön nem kér Edu székelyek iránt érzett szeretetéből, de ez a tragikus eseményt már nem befolyásolja. Isten nyugosztalja Fiúkat, ha még élne írna Önnek néhány keresetlen monatot az Edu elleni rágalmai miatt. Ők igazbarátok voltak, sem átvágni, sem beszervezni, sem becsapni nem volt céljuk egymást. A rágalmazása nem csökkenti Edu iránt érzett tisztelet, amit azok a nők, lányok és asszonyok éreznek iránta, akiket a nemi erőszaktől, a haláltól megvédett. Nagyon sok férfi és nő, gyermek és idős ember tiszteli hősként őt, annak ellenére, hogy valóban esetenként labilis, nagyzoló és lelkiekben egy sérült ember volt. Továbbra is arra kérem Önt, hogy az esetleges ellenérzéseit, véleményét lehetőség szerint ne Előd kárára hangoztassa. Kepes már “segített” Elődön…Ezúton kérem Edu minden barátját, hogy akinek lehetősége van segítségnyújtásra, az adakozzon Edu barátjának, Elődnek a javára: A devizaszámlákat a Máltai Lovagrend működteti, nekik az alábbi számlaszámokra lehet utalni: Fiókcím: MKB Bank 1051 Budapest, Szent István tér 11.(szkeptika)


*********************************************
Kedves Szkeptika! Mivel ennyire jól ismered ezt a Révész nevű sportembert üzened meg neki, hogy
1, Számolja fel a “sportegyesületét”.
2, Szüntesse meg a szekely.tk és a székelyek “érdekében” kifejtett propagandáját.
3, Többet ne jöjjön elő székelységével, ne foglalkozzon a székelyekkel. Szentelje idejét a tanulásnak.Tegye meg minél hamarabb. (gobemedia)


*********************************************
Mese! Nyugodjanak meg. Hacsak nem akarják mindenhova kiteregetni a szennyest.Amikor állítunk valamit tudjuk bizonyítani. Például kérdezze meg erről Révészt. Eduardot illetően abban egyetértünk, hogy egy idegileg labilis ember. Elég megnézni a gesztusait. Most viszont hőssé akarják avatni. A székelyeknek meg nincs szüksége Eduardo szeretetére. Gyilkos az ölelése. (gobemedia)


**********************************************
Kedves GobeMedia! Örülök, hogy reagált a hozzászólásomra! Nos: én nem Révész nevében írtam Önhöz! Sőt, még a Tibor sem vagyok. Azért szolgálnék némi adalékkal, hogy tisztába legyen egy-két dologgal. A toborzólevel tartalmát sokan ismerik, így sokan azzal is tisztában vannak, hogy annak elküldésére Edu kérte meg Tibort. A fiúk nem ennek a levélnek a hatására kerültek ki Boliviába! Fiúka sokkal szorosabb barátságot ápolt Eduval, mint Tiborral! A kalanvágy ellenére Tibor véleménye az volt, hogy idézem : “hülyeségbe nem szabad belemenni”. A fiúk nem Tiborral tartottak, hanem Eduval. Révész tavaly óta Európába tanul, ősz óta egyfolytában vizsgázik. Az, hogy Edut is megvezették, az nyilvánvaló: ennyire védtelenül, dilettáns módon nem szervezte volna más védelmét, ha tisztába lett volna azzal, hogy az igéretekkel szemben ennek nincs tisztázott jogi háttere. Aki Edut ismerte tudja, hogy szeretett “túlozni”, így a Kepes féle videóból is felismerte azokat a részeket (Edu gesztikulációi, testbeszéde stb. alapján), amelyek -fogalmazzuk finoman-, nagyzolások voltak. És aki Tibort is ismeri, tudja róla, hogy ő is szeret nagyzolni. Így, akik nem a román sajtóból és egyéb helyekről tájékozódnak tudják, hogy a Székely Légió egy kb. ötfős asztaltársaság. Semmi nincs mögötte, csak a mese, és a nagyzási mánia! És végül: azzal, hogy ennyire aljas módon és indulatból támadja Edut, Ön mérhetetlen sokat árt Elődnek! Ön nem ismerte igazán Edut, mert akkor tudná, hogy Edu nagyon szerette a székelyeket és Fiúkáékat. Ha ő valóban érezte volna, hogy ekkora veszély leselkedik rájuk, biztosan máshogy alakította volna a dolgokat. Szóval én is javaslom Önnek, hogy hátrébb az agyarokkal, mert Edu barátait most nagyon Előd ellen hangolhatja, holott, most mindenki Elődért dolgozik. Az útlevéllel kapcsolatban, meg helyes, hogy az Előd ezt mondja. De, ha az indulatos kirohanásai helyett gondolkodna, akkor sejthetné, hogy mikor sodorta volna nagyobb veszélybe őket -atragikus végkifejlet ellenére-, ha illegális Boliviába való bejutás után odaadja az útlevelet, vagy ha nem! Szóval Vásárhelyről nem kellene ennyire ész és gondolkodás nélkül írogatni. (szkeptika)


**********************************************
Szkeptika és a többi mosodás üzenjétek meg Révésznek, hogy késő most már szerecsent mosdatni.
(gobemedia)


**********************************************
Hagyjuk a mesét. Tudom pontosan mit csinált Révész-. Üzenjétek meg neki, hogy ne fullajtárokat használjon.Tegyem ki ide a toborzó levelét? Sőt az akkori válaszunkat is kitehetem amikor több levélben írtuk neki , hogy ne rángasson bele hülye kalandba, jóhiszemű megtévesztett embereket. Mi akkor felvettük a kapcsolatot a családdal, hogy segítsünk amikor ti el voltatok hallgattattok. Ne ringassátok magatokat álomban, hogy Előd kímélni fogja Révészt. Ami Eduardo-t illeti egy bolíviai újságíró kutatásai is megerősíti azt a hírt, hogy elvette fiúkáék útleveleit.
http://www.aullidosdelacalle.blogspot.com Úgyhogy hátrébb az agyarakkal!(gobemedia)


************************************************
Tisztelt GobeMedia! Napok óta olvasom a netes hozzászólásait. Nem tudom eldönteni, hogy Ön tudatlan, vagy aljas? Ön nem tartozik a fiúk szűk baráti köréhez, mások viszont igen. Ön aljas módon gyilkosozik és bitófákat emleget, holott elég lenne, ha tudatlanságát tájékozottsággal pótolná! A fiúkat senki nem szervezte be! Ajánlom figyelmébe a köveztkező cikk elolvasását: http://www.hirszerzo.hu/cikk.rozsa-flores-ugy_megbizhato_embert_kerestek_a_boliviai_szakadarok.105698.html
, de az interneten kedvére böngészhet, ha ennyire homályos foltjai vannak. A Révész Tibor nevével összefüggésben emlegetett Székely Légió -minden más híreszteléssel szemben!- egy dunaújvárosi sportklub, mely nem katonai, sem pedig félkatonai szervezet, sem parancsnoka, sem pedig katonái vagy zsoldosai nincsenek. Ez a sportcsapat a legelső Pálhalmi Túlélőverseny nevezésekor kelt életre. A Pálhalmi Túlélőversenyeken férfiak és nők fizikai erőnlétének megmérettetése van. Futnak, úsznak, kúsznak, másznak… Ennyi, és nem több! “Révész Tibor Sűrűn hallgat..” hozzászólására reagálnék: Nyilván most több száz baráttal együtt GYÁSZOL! Nem ostobaságokkal fröcsög a világhálón, hanem gyászol, adakozik és a “hegyeket mozgatja meg” az Elődért!Adakozzon Ön is: A devizaszámlákat a Máltai Lovagrend működteti, nekik az alábbi számlaszámokra lehet utalni: Fiókcím: MKB Bank 1051 Budapest, Szent István tér 11.(szkeptika)



******************************************************
Ha maradt magában tisztesség ne említsen egy oldalon a gyilkost és az áldozatot! Ennyire zavaros gondolkozású? Nem csak az El Deber írta, hogy Eduardo elvette Fiúkáék útlevelét hanem többen említették azok közül akikkel kapcsolatot tartottak, hogy haza akartak jönni, de nem tehették. Ma ugyanezt nyilatkozta Előd az ügyvédnőjén keresztül. (gobemedia)



**************************************************
Iványi maga meg egy pofátlan dög aki azt hiszi , hogy a véleménynyilvánítás szabadsága azt jelenti, hogy azt mondják amit hallani akar. Tisztázzuk nem hiszek a pártokban. Függetlenül attól, hogy jobb vagy baloldali.Szerintem az SZDSZ nek maga már tagja mert ott vallanak magukénak Eduardohoz hasonló “értékeket” Egy olyan “forradalmár” aki amatőröket rángat bele, elveszi az útlevelük és még az úgynevezett utolsó röffenésében is igyekszik ártani azoknak akik őt esetleg túlélik. Állítson otthon a lakásában szobrot neki, de ne várja el, hogy mindenki egy véleményen legyen. Az a kommunizmus és egyéb izmus amit maga képvisel. A demokrácia nevében nem tűr meg más véleményt. Van egy hírem magának egyre több olyan véleményt fog hallani ami nem fog tetszeni. Nyugi Iványi Most derült ki , hogy Eduardo elvette Elődék útlevelét. Így a stricik járnak el. Miért kellett elvegye az útleveleik ha nemes volt szándéka. Azt hiszed Iványi, hogy itt az Indexen vagy? Ez a véleményszabadság a te értelmezésedben? Ja és én székely ember vagyok aki Eduardo-ért és állítólagos értékeiért nem ad egy lyukas garast.
(gobemedia)



****************************************
Jó ötletnek tartom a Beadványt! Viszont van egy kis bökkenő… a tegnap vetítésre került Kepes videón sajnos elhangzottak olyan mondatok, amik jelen esetben Elődöt még hátrányosabb helyzetbe taszítják! Várhattak volna még a filmmel, esetleg szándékosan került ilyen hamar a nagyvilág elé?!!! El kellene gondolkozni azon, hogy Magyarország milyen szerepet is vállalt ebben a gyilkosságban! A nyomokat akarják egy életre elvágni! Előd lenne az egyetlen tanú az ügyben! Amíg életben van…Előd imádkozunk érted! (mundzuk)



***************************************
Tisztelt portalos fórumozók! Javaslom, fogalmazzunk meg egy jogász segítségével egy Beadványt a magyar külügyminiszternek, amelyben sok aláíróval alátámasztva, követeljük, hogy csatlakozzanak a nemzetközi vizsgálóbizottsághoz! Akár Hágáig, a Nemzetközi Bíróságig is el kell vinnünk az ügyet, mert Edu, és a többiek gyilkosai - köztük a felbujtó Morales elnök, nem úszhatják meg büntetés nélkül. Moralesnek nincs bizonyítéka Eduék ellen, és az orvgyilkosságot egyébként sem lehet kimagyarázni semmilyen bíróság előtt. Bármit terveztek esetleg Eduék, a törvényes bírósági tárgyaláshoz joguk lett volna!! Az írek, és a horvátok keményen rajta vannak az ügyön, nekünk rá kell vennünk a magyar külügyet, hogy ők is legyenek olyan kemények a magyar állampolgárokért, mint amilyen Morales volt. Iványi S.


--Bebizonyosodott eddig 2700 oldalnyi nagyon súlyos váddal, hogy egy nemzetközi brutál zsidó gyilkos terrorista csapatról van szó !!!
--se nem magyarok, se nem székelyek, csak egy hitvány gyilkos zsidó csőcselék ! Kivétel nélkül zsidó származásúak !!! bármilyen idegen állampolgárság mögé is bújnak.
--A nemzetközi zsidó terroristák belúdtalpaztak Boliviába, majd kinézték maguknak a leggazdagabb területekett és vitték a családjaikat -haszid zsidók- és ki akarták sajátítani az ásványi anyagban gazdag területeket. Ezért a szintiszta zsidókból álló ellenzék megbízta a terrorista csapatot, hogy írtsák ki az őshonos indián vezetőket, akik nem tűrik Bolivia "trianonját", az egységes ország szétdarabolását. Evo Morales az őslakos indiánok érdekében áll ki, a Törvény is az őslakosok alapvető életminőségét tartja fontosnak, akit az idegen csőcselék zsidajai rabszolgasorba taszította, a hazafiakat minden trükkel kiírtani próbálja, amit Evo Morales elnök könyörtelenül megtorol és Bíróságon szerez érvényt az Igazságnak.
--40 millió dollárral támogatták a kinti szakadár zsidók a gyilkosságra felbérelt "ártatlan költőket", több tonna robbanóanyagot vásároltak az őshonos Kormány kiírtására, izraleből hozattak fegyvereket, amit csak a terroristák használtak. 58 fotón pózoltak a gyilkos fattyak ezen fegyverekkel és egész lakásnyi robbanószert, fegyvert, pisztolyt foglaltak le. Próbaképpen egy katolikus püspök otthonát robbantották fel. Játszadoztak a gyerekek, ugye ? Tóásónak hol van az otthona ? Ide nem fogják engedni visszajönni, hiszen a terroristák fészke Magyarországon van, és az itteni zsidó megbízók nem fogják kockáztatni, hogy beköpjék őket. (1hozzászólás)


Nos, glaborka, mi volt a célja azzal, hogy bemásolta egy fórum hozzászólásait? Ahová bárki bármit beírhat? Ennyire nincs semmi mondanivalója? Ennyire nem talál semmi mocskolódnivalót, semmi terhelőt ezekre a szerencsétlen meggyilkolt emberekre? Akiket inkább védenie kellene, hiszen egy vérből valók vagyunk...vagy nem??? Ön nem magyar? (2hozzászólás)