2009. augusztus 17., hétfő

AUGUSZTUS 17 – ÚJABB MESEFILM KÉSZÜLT












ÚJABB MESEFILM

Minden jel szerint a hazai zsidókörök csalódásként élték meg, hogy nem tették közzé Boliviában a parlamenti vizsgálóbizottság eddigi jelentését. De ami késik, az nem múlik. De, hogy a Rózsa-Eduka - féle terrorbanda hazai támogatói addig se tétlenkedjenek és befolyásolják a hazai közvéleményt, ezért kitalálták azt, hogy bedobnak egy újabb mesefilmet, a Kepes-film után, amelyet az RTL Klub bulvár műsorában adtak le. Igaz, ennek a filmnek nem csaptak reklámot, mint a Tóásó-féle börtönlátogatásnak, amely sorozat további izgalmas darabjait hiába várja a magyar olvasó, hirtelen abbahagyták... Megjegyzésünk alább.

Interjú Rózsa-Flores halottnak hitt társával!
Fókusz, 2009-08-14
Megszólalt Gáspár Dániel, aki megmenekült Bolíviából. Videó - Interjú Brády Zoltánnal, aki a halottnak hitt, Bolíviából megmenekült magyar testőrrel forgatott Íme, a túlélő. Gáspár Dánielről és társáról azt terjesztette el a világsajtó, hogy Eduardo Rózsa-Flores lelőtte Bolíviában, mert összeveszett vele. Ehhez képest a 25 éves férfi nagyon is él. A Külügyminisztériumnak már korábban jelezte, hogy életben van, és azt is elárulta, hogy melyik országban van, de a nyilvánosság előtt most beszél elször. Április 16-án még csak arról szóltak a hírek, hogy magyar, román és ír állampolgárokat tűzharcban lelőttek a bolíviai hatóságok. Aztán gyorsan kiderült, hogy az egyik áldozat Eduardo Rózsa-Flores, a balkáni háborúkban is részt vett kalandor, költő, filozófus, forradalmár, a másik Magyarosi Árpád erdélyi énekes-költő, illetve egy ír férfi, egy bizonyos Mike. A leszámolást ketten élték túl, Tadic és Tóásó Előd. Őket letartóztatták, és a mai napig Bolívia első számú ellenségeinek tartják. Az elnök még kampányfilmet is készített róluk, mint a világ legveszélyesebb terroristáiról. De Eduardo Rózsa-Floresnek volt két másik társa is, akik már hónapokkal korábban elhagyták a csoportot. Egyikük az eddig eltűntnek, halottnak hitt Gáspár Dániel. Gáspár most először szólalt meg rejtekhelyén, a beszélgetést a legnagyobb titokban rögzítette Brády Zoltán, a Kapu című folyóirat főszerkesztője. Ő és a megmenekült férfi is megszólalnak a Fókuszban. (RTL,honalpról)

HOZZÁSZÓLÁSOK RTL oldalán:

Na ennek a pasinak sincs ki a 4 kereke. Akit keresnek a bolívok,az jobban tenné, ha csendbe lenne. Éppen megint magyarokat gyanúsítgatnak kint robbantások elkövetésével, erre Kepes után előállnak megint holmi nemzetőrséges dumával. Brádyt is csak a pénz érdekli. Barátja biztosan forog a sírban. (1hozzászólás) Kép: Brády
Neked ment el az eszed,ha mindenki igy gondolkozna mint te. Nagyon jól ismerem Brády Zolit, sőt találkoztam Dániellel is,ők azt szeretnék pont elmondani ami az igazság, és megvédeni a magyarokat, nem hagyni,hogy a Világ előtt bemocskolják Őket.Te meg azt szeretnéd, hogy hallgassanak,legyenek csendben, hát ez a baj a magyarokkal,hogy igy gondolkoznak mint te !! (2 hozzászlólás)


MEGJEGYZÉSÜNK

Aki megnézi a két videót, az elég jól elszórakozhat Brády összehordott zavaros meséin, amelyben görcsösen azt próbálja elhitetni a magyar nézőkkel, hogy ez a nemzetközi terrorbanda amolyen ártatlan megbízásra ment ki Boliviába. Ahol az ottani „megbízóik” (nem nevesítették őket), állandóan csak hitegették a szegény terroristákat, akik ezt megunták és többen otthagyták a Kommandantét, a nagy Lírai Költőt. Pénzt se adtak szegényeknek, így éheztek-fáztak. Megtudhattuk az adásból, hogy a külügyminisztérium szinte mindekiről minden tud, de nem szólalnak meg. Brády nem kötötte a nézők orrára, hogy ki volt a másik fiúka, aki bedobta a törölközőt és otthagyta Rózsát. Csak feltételezzük, hogy ez Dudog Gábor lehetett, vagy a többi bújkáló közül valamelyik. Gáspár Dániel viszont profi mesélőként mutatkozott be, egy az egyben előadta azt a mesét, amit Brády a szájába adott. Közben egy kis titokzatoskodás itt is volt. Ahogy nem tudtuk meg azt, hogy ki az nő, aki a számítógépes tanárurat gondozza és látogatja börtönben, így most sem tudtuk meg, hogy Brádyt ki bízta meg ezzel a mesefilmmel? Kik pénzelték ezt a filmet? Hol történt a fölvétel? Vajon miért titkolózik Brády? Akkor ő most egy bújkáló terroristával csinált filmet? Ha Gáspár nem volt terrorista és nem csinált semmi törvénybe ütközőt, akkor miért nem jön haza? Lehet, hogy Magyarországot nem is tekinti hazájának? Persze ilyen lényeges kérdések nem merültek fel a mesefilmben. Képek: az adásból , jobbra Gáspár a fegyverrel