2012. május 22., kedd

EZ A BLOG MÁR BEZÁRT, NEM FOLYTATÓDIK

Tisztelt olvasóink! Ez a blog 2012-ben a téma megszünése miatt bezárt, nem folytatódik. Amint elkészül az új közéleti blogunk, a linkjét itt közöljük.

A BOLIVIAI EU-S TERRORISTÁK PERÉT ELHALASZTOTTÁK
Miközben a hazai sajtóban és tévékben a Tóásó-per részleteit nagy gőzzel taglalják, aközben a legfontosabb hírről hallgattak, hogy május 15-ről, május 30-ra halasztották el a pert, amiről az alábbi boliviai hír is beszámol.
La Paz, május 12 (Latin Sajtó) A 39 terrorizmussal vádolt ügyét május 30-ára halasztotta el a bíróság. Eközben az ügyész, Marcelo Sosa egyetértett ezzel a döntéssel. "Készen állunk arra, hogy bemutassák a bolíviai népnek és különösen a bíráknak, amikor néhány beteg megpróbálta megosztani Bolíviát és amit nekünk meg kell válaszolni a közvélemény számára"- mondta Sosa. Sosa megerősítette, hogy a szükséges bizonyítékokat a szeparatista csoportról átadták a bíróságnak. Ezt a szeparatista csoportot Santa Cruz városának a szállodájában 2009 áprilisában, egy művelet során, a csoport vezetőjével, a bolíviai-horvát-magyar Eduardo Rózsa Floressel együtt fölszámolták. (bolivasol, részlet) Kép: Tóásó